Echo

Egy érdekes jelenségre lettem ma figyelmes. Ha elég hangosan és gyakran ismételgetsz dolgokat tágas terekben az echo remekül funkcionál élő szervezetekben is.

A kellőképpen üresfejű polgár, túlzsúfoltságtól mentes tudatában 1-2 hét alatt megjelenik a tökéletes viszhang és betűről betűre megismétli a propaganda tökéletesen egyszerűre csiszolt mondatait. Holott 1 hónapja még eszébe sem jutott mentálisan és emocionálisan alaposan elhanyagolt sarját a rettenetes meleg propagandától félteni, mára létkérdéssé vált számára. Tudja, látja, érzi, hogy ott ólálkodnak az iskola, sőt az óvoda falai között azok az éjsötét lelkek, akik majd belebeszélik a gyerekbe, hogy még karácsony előtt nemet váltson. Mert ez így megy és egyértelműen az a szándéka valamennyi LMBTQ aktivistának, pszichológusnak, nem bigott pedagógusnak, hogy meleggé téve a kiskorút, nemzethalált idézzen elő 1-2 generáción belül.

Mindeközben a Haza egyik felkent ideológusa rájön, hogy a nyugat bíz a sátán kezére jutott. Elkerülhetetlen az enyészete, purgatórium vár rá, slussz-passz. Ez a hír annyira groteszk volt, hogy kétszer is meg kellett néznem, nem a Hírcsárdáról érkezett-e.

A rég felszívódott gerinccével mára tökéletesen megbarátkozott, lihegve helyeslő, a legaljasabb manipulációt szívecskéző lájk-vazallus, pedig ájtatát veszejtve a CapsLock gombbal indítva buzizik, fröcsög, gyermek- és nemzetvéd. Azok hívó szavára, akik Kaletát, Borkait vagy Szájert adták országunknak. Mint kiderült, utóbbi esetében nem történt semmi rendszerellenes, mert a NER-társak és a család is tudott mindenről. József vállalta, hogy hazudik látványosan, felépít egy kamu házasságot, gyerekekkel, akik így persze egészen biztosan sérülés mentesen érték el a felnőttkort. Gőzfürdőkben, Tiborcosan világított kisutcákban aktust bonyolítani vagy frankó ekis orgiákon részt venni ér, de kell hozzá egy fal család.

Közben addig tekergetjük a potmétert az egyre kevésbé álcázott habzószájú gyűlölködősdin, míg mindenki elfelejti a Fudan egyetemet, az autópálya koncessziót, az elsíbolt csilliárdokat és azt a kicsit több, mint 30.000 embert, aki távolról sem sikeres járványügyi védekezésbe halt bele.

Értem, választás jön, az infláció az egekben, az államadóság szintén, migráns meg sehol. Kellett egy csoport, akit démonizálunk és mivel a társadalom 8-10 százalékát teszi csak ki, felfogható járulékos veszteségként. Aki a diverzitás és tolerancia híve volt, eddig se szavazott ránk jó szívvel. A többieket meg erre trenírozzuk több mint 10 éve.

Arra most nem gondolunk, mekkora károkat okoztunk a polgárok, a Nemzet tudatában mindkét oldalon. Csak akkor tartanánk a következményektől, ha valóban hinnénk Istenben, de ez a veszély nem fenyeget, az is csak show elem.