A “mégegyszer mondom” kormány és a sunyulás

Nem tudom eldönteni, hogy ezt most direkt csinálták általunk átláthatatlan ördögi mesterterv részeként vagy csak benézték, de nagyon.

Többször megkértek hazánk nagyjai mindenkit, aki nem akarta lendületből a mellkasára tetováltatni a módosított Lex Kaletát, hogy olvassa el azt. Megtettem, nem lett jobb. Elfogultság nélkül mondhatom a paripa lába egyértelműen kilóg. Nem kell spekulálni, silabizálni, ott a pata.

A lánglelkű vezető szerint nem lehet diszkriminatív, mert egyformán vonatkozik mindenféle szexuális felvilágosításra. Nos, ez így néz ki a törvény betűi szerint:

“E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Arról beszélni tehát, hogy valaki a saját neméhez tartozó valakibe szerelmes az egyenesen pornó. Egyébként tényleg mit takar a népszerűsítés? Egy meleg vagy leszbikus karakter megjelenítése bármely műben már promótálás? Mert van ilyen? Ha megállapítom, hogy májusban vannak cserebogarak az már cserebogár promóció? Ha negatív karakterek, akkor szabad? A kiscica daráló meleg és az indokolatlanul rosszindulatú, lehetőleg bibircsókos-boszorkányszerű leszbikus biztosan rendben van. Persze ez sem biztos. A keresztfiam egy darabig Darth Vader fan volt.

Aztán kiderült, hogy az emberek jelentős része itthon sem feltétlenül ért egyet a Gileád tervvel és nem gondolja, hogy a meleg egyben pedofil is, a család által elutasított nem hetero gyerek pedig nem baj, ha életben marad. Bár a Mészáros és Mészáros Kft biztosan könnyűszerrel telepítene Tajgetoszokat valamennyi közepes és nagy település határába EU-s pénzből.

Nem lett népszerű a Vezér. Attól való félelmében, hogy netán kifütyülik Münchenben, inkább halaszthatatlanul megvacsorázott egy cuki náci hölggyel. Igazi kis filantróp a politikus asszonyka, de ebbe most ne is menjünk bele. Szóval a kihagyta a meccset. Az az ember, aki eddig sosem volt rest magángépre pattani, ha valahol egy focilabda gyepet ért.

A kormánypártunk szerint a szivárvány ellentéte a nemzeti trikolor, szóval mindent kivilágítunk vele. Jelezném: nem az. A nemzet része a meleg, a leszbikus, a queer meg minden egyéb a betűszóból. Attól még magyar, hogy nem heteró.

Aztán találkozás az általában nyájas vagy pont tesznek ránk politikusokkal, mert csúcs van. Ott – persze meglepetés szerűen nem jött be – a “mégegyszermondom” és az “olvassákel”. Tudom ez rettentő szokatlan lehet az elmúlt 12 év fényében, de az újságírók is csak itthon hőkölnek vissza ezektől. Lehet, hogy van valahol egy kódtáblázat, amiben ezek megfeleltetésre kerülnek “mész Recskre” vagy “Kussoljá’-ként”. Ezt nem kapták meg külhonban. Van ilyen.

A legjobban az tetszik az egészben, hogy az Igaz FIDESZ Hitűek megpróbálnak beleállni a többsebből végző érvrendszer mentén. Szorgosan villogtatják pávián vörös hátsójukat a hatalom felé, mert az Ő meggyőződésük tiszta, mint a szűzhó és stabil, mint a vasbeton. Már most elkezdenek napi 2-3 kilométer sétával a NER Pride-ra gyúrni, aminek idén Gyurcsány lesz a témája… Ez meg több, mint szánalmas.

Gyurcsány jobb vót? – Nem mondanám, hogy jó, de jobb. Részemről simán elmehetne már nyugdíjba, de ezt a mérhetetlen arroganciát, arcátlan, leplezetlen ipari mértékű lopást még ők sem engedték meg maguknak. Ja, és nem volt minden leöntve anakronisztikus, álszent maszlaggal.