Álszentségből jeles

Nemrégiben azon dünnyögtem, hogy mekkora lelki nyomort okozhat az elnyomott homoszexualitás és tessék: Egy igazi értékőr, emblematikus alkotmány alkotó, aki sikeresen belekényszerítette magát egy álházasságba, hogy a barátai továbbra is szeressék, elfogadják, mára ereszmászó orgia menekülté lett…

Foglaljuk össze: Ha valaki meleg, de úgy tesz, mintha dehogy és megházasodik, vállalhat gyermeket, szívünknek kedves. Alkotmányozhat, megvívhatja harcainkat a sorosista, brüsszelita libernyák orkokkal.

Számomra nehezen elképzelhető, hogy a csapattársai mitsem tudtak erről. Több, mint 30 év alatt nem vettek észre semmit. Nem volt gond, mert nem beszélt róla.

Ha rutinból hallgatunk, lapítunk és álszentkedünk az jó. A mi választónk annyira egyszerű, hogy elfogadja. Nem lehet, hogy mégsem mind szobanövény? Egyszer benéz majd a függöny mögé és rájön, hogy Óz mégsem mindenható? Ahogy a művelt görög mondja, mert tud oroszul: “smoke and mirrors”.

A titkosszolgálatok tették mondják néhányan. Tudod mit? Lehet. Rácsörögtek a helyi őrsre, néznék már meg nincs-e ott egy fincsi kis gang-bang party. Szögezzük le, ettől még nem a soproni pókember az áldozat.

Járványhelyzet volt? Igen.
A mélykonzervatív, házas, több gyermek apja, LMBTQ ellenes politikus elment a nagy létszámú meleg szex partira? Igen.
A mi pléh-boyunk megpróbált lemászni az ereszen? Igen.

Szóval nem mondanám, hogy a körülmények tehetnek mindenről.

Lehet, hogy az extasy-t rosszakaró békaemberek helyezték a táskába. Bár az sem lepne meg, ha a gang-bang batyu alapfelszerelése lenne.

Ezek után értem miért van a pártjának olyan lesújtó véleménye a melegekről. Szeretnék rámutatni: nem minden meleg megy ám ilyen helyekre.

Tulajdonképpen sajnálatot is érzek. Egy ember sorsa a szexuális orientációja és a saját hülyesége miatt tönkrement vagy legalábbis most úgy tűnik. Ami az érette történő áldozatbemutatástól visszatart, az az eddigi álszent tevékenysége.

Szóval, egyelőre azt hiszem nem fogok könnyeket ejteni.